martes, 30 de junio de 2009

Elles


Entre les persones, les coses mai són blanques o negres. La complexitat de tot plegat fa que apareguin continuament diferents colors que no deixen de fluctuar i canviar l'estat de les relacions.
De vegades, però, es dóna la màgica circumstància que els colors no se surten mai de la gamma de la brillantor, l'alegria i la calidessa. I aquest és el seu cas. Caminen juntes per la vida sota l'aixopluc d'un amor que, amb màgia i esforç a parts iguals, han bastit sobre les seves ànimes. I, a més, com si amb tot això no en tinguessin prou, han adquirit la facultat de viure en una miqueta més de sintonia amb el món, irradiant pertot arreu la seva felicitat i sabent transmetre-la a qui les estimem.
Jo, des de l'humil i a la vegada privilegiat punt de vista que tinc de la seva relació, només els hi vull desitjar que en les mirades que es facin d'ara en endavant no hi hagi res més que sentiment pur, i que els seus cors es mantinguin per molts i molts anys en la banda brillant de la vida.


Moltes felicitats!

5 comentarios:

Arcangelo dijo...

De ben segur que els farà mola il·lusió llegir això i veure la foto. Diu molt de tot plegat: d'elles, però també de tu.

I veient això, només et diré una cosa que sabràs entendre: deixa al senyor Daniel's per un altre dia...

Avanti, majete.

Anónimo dijo...

tot un crit d'amor i sentiment.
dificil expressar-ho millor que ho has fet tu.

ja t'ho vaig dir, però ho repeteixo: ho trobo genial :)

Nosaltres (elles) dijo...

Procurarem, treballarem, posarem tot el nostre esforç en que aquesta brillantor que tu perceps mai s'apagui, mai ... Ens sentim privilegiades per tantes coses, per tants regals que la vida ens brinda, per tanta gent fantàstica que tenim al voltant, que no podem per menys de sentir-nos enormement felices i orgulloses de que una d'aquestes persones siguis tu.
Mil gràcies Gerard,
T'estimem!

Anónimo dijo...

kamacuuu!

Araceli Merino dijo...

El moments no tant bons (per no dir dolents) fan que els bons siguin més bons. Sempre penso, pe`ro, que m'agrada ser conscients de les coses bones quan les tinc i no esperar a perdre-les per adonar-me'n. Però en els fons es tant difícil!