jueves, 23 de julio de 2009

Començament

Un dia, mentre contemples una vegada més amb una mirada dispersa i aborrida la grisor que t'envolta, notes com alguna cosa vibra al teu costat. Encuriosit per aquest fet inusual, comences a observar amb més deteniment el teu entorn. Algú ha aterrat ben a prop de tu. No saps ben bé perquè, però de sobte notes com la teva vista es concentra cada cop més en el nouvingut. És com si cap allà on ell ha aterrat hi hagués més calor i alguna cosa bona t'hi esperés. T'acostes cap a ell a poc a poc. La teva excitació creix quan perceps que ell està fent el mateix que tu. No queda gaire per que us trobeu...
Ja està. Ara tan sols cal deixar que els ingredients facin xup-xup.

Foto: Uns coloms. Juliol del 2009.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Pajaros de mal agüero?

Araceli Merino dijo...

El tractament que li has donat fa sensació de fred. La veritat és resulta molt refrescant aquesta evocació dels dies grisos.

Arcangelo dijo...

Una foto molt bona... podria ser la portada d'un disc d'Apocalyptica o qualsevol grup de música depriment.

Però ja saps que a mi el que m'encanta és la conceptualització que fas de les fotos. Podries inventar-te el fotext, la disciplina que consisitiria en barrejar fotos i lletra per crear un producte unitari. Perquè les teves fotos no serien el mateix sense els textos i a l'inrevès.

Salut!