lunes, 13 de abril de 2009

Discurs inaugural

Bé, per inaugurar el meu blog em presentaré. Sóc en Gerard Pelegrí, altrament anomenat "gepe", un lleidatà de setze anys. La causa que m'ha empès a crear aquest blog ha estat la meva recent afició a la fotografia. Trobo que la possibilitat de difondre la tasca que hom realitza, encara que sigui mínimament, afegeix un plus de motivació en la realització d'aquesta molt important. De vegades, aquesta empenteta que ens infon compartir allò que creem, pot suposar fins i tot un canvi significatiu en la nostra manera de fer les coses; una millora de la tècnica (en aquest cas fotogràfica) i, sobretot, un augment de l'amor amb què ens hi dediquem.
Així doncs, amb l'esperança que això es compleixi, inauguro aquest espai. Pel que fa al contingut de les entrades, la meva idea inicial és que constin d'una o varies fotografies acompanyades d'un petit text, ja que, si bé no sé del cert si val més una imatge o mil paraules, si que sé que unes paraules reforcen enormement el missatge de qualsevol imatge. Intentaré que les fotos tinguin una certa periodicitat, ja que la intenció és que el blog sigui quelcom dinàmic i, a més, crec que tenir metes petites però amb un cert grau de rigidessa estimula en molt bona mesura la producció
Tot i estar-me presentant en català, val a dir que en les pròximes entrades hi seran presents tant el català com el castellà, i potser en alguna ocasió l'anglès.

Benvinguts i gaudiu al màxim d'aquest nou racó!

2 comentarios:

Gèlid Congèlius dijo...

Magnífic el text d'ignauguració, i certament un petit comentari(o no tan petit)sempre pot fer més comprensible la imatge, o si més no, la intenció d'aquesta.

Anirè entrant i sortint!

Kris dijo...

m'encanta el títol del blog :)

PD: moltes gràcies per felicitar-me, em va fer molta il·lusió. ens em de veureeeee